Over

Wie ben ik

Ik ben Paulette Melis, 47 jaar en geef sinds vier jaar les in Deugdenyoga en meditatie. Daarnaast ben ik werkzaam als levenscoach.

 

Je verleden, het nu en je toekomstverwachting, letterlijk alles zit in je lichaam. Dat heb ik zelf ondervonden toen ik een vierjarige opleiding voor begeleiding en coaching volgde. Vaak moest ik mezelf voor een hele groep presenteren. Dat maakte mij onrustig en onzeker. Terwijl het lichaamswerk mij juist bewustzijn en innerlijke kracht gaf.

 

Het lichaam is een poort tot heilzaamheid, Dat is de reden waarom ik een opleiding tot yoga-docente ging volgen. En inderdaad; ik werd zekerder en bewuster van mijzelf. Elke keer dat ik weer ga jakkeren vraag ik mijzelf af ‘wat ben ik aan het doen’? Deze bewustwording en innerlijke kracht om dingen te doen die spannend voor je zijn, gun ik iedereen. Met een coachende onderstroom, zal ik je begeleiden naar de diepere laag en terug naar je authentieke zelf zodat je weer krachtig in het leven komt te staan.’

Opleiding

Ik heb de  docentenopleiding Kinderyoga en de docentenopleiding Deugdenyoga aan Dolfijn Wellness  in Amsterdam gevolgd vrijwel tegelijkertijd een opleiding in professionele communicatie (systemische coaching) bij Phoenix Opleidingen in Utrecht. In 2012 ben ik begonnen met het geven van les en het verzorgen van coaching trajecten.  Sinds 2012 richt ik me met Boost for You op het geven van groeps – en privélessen Deugdenyoga, meditatielessen en 1-op-1 coaching.

deugdenyogasmall
onbekend