Review #1

15 Dec Review #1

Ik heb Paulette ontdekt toen ik heel veel lichamelijke klachten had en stress had. Ik deed toen Yoga en zocht iets in de buurt van mijn vakantie adres. Haar website sprak mij meteen heel erg aan omdat ik bij haar veel meer kon doen dan Yoga alleen. Dat gaf mij vertrouwen dat ik daar antwoorden kon vinden op mijn energetische vraagstukken. Een stuk persoonlijke begeleiding.

Mijn eerdere ervaringen waren yoga lessen in Amsterdam waarbij er in grote groepen les wordt gegeven met veel verschil in kwaliteit. Daar is yoga veelal een lichamelijke oefening waar er weinig tijd wordt genomen voor de Mindfulness die daarbij hoort. Het is vaak een lichamelijke work-out.

Bij Paulette kom je meteen in een persoonlijke setting waarbij de yoga ook een persoonlijke touch heeft. Zij is betrokken en sensitief voor wat je behoeftes zijn. Vanuit de yoga ben ik een persoonlijk coachingtraject gestart. Dit traject heeft mijn leven verandert door nieuwe inzichten en vaardigheden te ontwikkelingen die rust brachten.

Door Paulette ben ik mij bewust geworden van het belang van Me-time en hoe ik daarvoor zorg in een jong gezin en een drukke baan. Er is een ketting
reactie ontstaan binnen mijn persoonlijke ontwikkeling waarvoor ik Paulette eeuwig dankbaar ben. Ik kan haar iedereen aanraden, stuur zelfs soms een medewerker die kant op. Of je nou in de buurt woont of niet….als er iets moet veranderen in je leven is het elke km waard!

Ik heb mijn doel bereikt. Ben mij meer bewust van mijn lijf en mijn behoefte tot rust. Ik weet hoe ik daarvoor kan zorgen. Ik sta weer open en kan beter voelen. Paulette heeft mij op het juiste pad gezet en de hulpmiddelen aangeboden om verder te gaan. Ik gebruik haar inzichten nog dagelijks. Ook helpen de one day retreats die Paulette biedt mij om een dagje me-time in te plannen. Heerlijk genieten in een ontspannen omgeving. Ik zie dat als een stukje onderhoud van mijzelf. De energie van Paulette stimuleert en ontspant!

Irene Sikkes

Eigenaresse Kino-Kinderopvang Amsterdam

augustus 2019