Review #2

15 Dec Review #2

December 2018 besloot ik dat ik in het nieuwe jaar een opleiding wilde gaan volgen. Dit was al langere tijd een wens van mij, maar het lukte mij niet om een keus te maken. Ik twijfelde over welke opleiding en bij welke school ik deze zou volgen.

Ik volg al jaren yogalessen bij Paulette en ik weet dat zij daarnaast ook coaching geeft. Ik heb toen bij Paulette een afspraak gemaakt om samen mijn gedachten op een rijtje te zetten.

De manier waarop het gesprek ging was voor mij zeer verrassend. Paulette luisterde naar mijn verhaal, stelde de juiste vragen, en ging niet in op alle voor en nadelen van de verschillende opties. Na een meditatie oefening heb ik door middel van een visualisatie gevoeld welke keus het beste zou zijn.

Deze keuze maakte ik niet vanuit mijn verstand, maar vanuit mijn gevoel. Dit zorgde ervoor dat ik voor 100% achter mijn beslissing stond. Na het coaching gesprek heb ik mij aangemeld bij een super interessante opleiding en deze met veel plezier gevolgd. Inmiddels heb ik de opleiding afgerond en ik ben Paulette erg dankbaar dat zij mij geholpen heeft deze belangrijke stap te zetten.

Maaike Blankenzee

augustus 2019