Rooster

Let’s practice together?

maandag

19:45 uur  Slow Transformation Yin Yoga & Meditatie: Studio Vinkeveen

dinsdag

19:45 uur Meditatie (ook beginners) vanaf januari 2020 7 unieke sessies/ 7  avonden/ vaste groep. Locatie: Vinkeveen, aanmelden/info bij Paulette 06-21479975/ info@boostforyou.eu

woensdag

09:10 uur Slow Transformation Yin Yoga & Meditatie: Studio Vinkeveen

Abonnementen

Yoga & Meditatie
losse sessie: 17,50 euro (1,5 uur incl. Yogi Tea & Healthy snack)
10 sessies 150,00 euro
Prive Les van 60 min.  (voor 1 persoon)  65,00 euro excl. btw

 *Let op 10 rittenkaarten zijn 12 weken geldig. Inhalen mag altijd binnen de termijn van 12 weken. 

Meditatieve Sup (Stand Up Paddling)

Echt een beleving; in small group incl meditatie (1 uur): 49,50 euro

Een personal Meditatieve SupYoga sessie (1 uur- 1 op 1) 70 euro excl. btw

Coaching sessie
111 euro (1 uur) excl. btw

Helende Hot-Stone Massage

60 minuten Massage & Klankschalen Sessie: 75 euro

Workshops

Je kunt bij Boost for You ook workshops volgen waarin we een bepaald onderwerp, verbonden aan yoga, uitlichten en behandelen. Je kunt je e-mailadres achterlaten en onze Facebookpagina in de gaten houden. Dan wordt je op de hoogte gehouden wanneer een workshop plaatsvindt.

Praktische info

De lessen duren een uur en het is prettig om comfortabele kleding te dragen, bv een joggingbroek of legging met een T-shirt. Parkeren is geen probleem, kan voor de deur. Het lesgeld kan contant, of dmv een overschrijving.

Let op nieuw rekeningnr. t.n.v. Boost for Business P.Melis

Wij verzoeken u het factuurbedrag binnen 14 dagen over te maken op rekeningnummer

Abn-Amro NL09 ABNA 0451 9974 09 ovv het faktuurnummer.

Masterclass

Masterclass in Wonderen: een liefdesreis terug naar jezelf

Meerdere keren per jaar geef ik de tweedaagse training ‘Masterclass in Wonderen’. Twee dagen waarin je mag transformeren naar een leven waarin je je écht vrij voelt om te zijn wie je bent, je weer honderd procent in verbinding komt met jezelf en jezelf onvoorwaardelijk lief gaat hebben. Het kan, want ik heb het ook zelf mogen ervaren.

Gecertificeerd coach
Na een opleiding in maart 2016 bij Inner Health expert Mabel van Dungen, mag ik nu als gecertificeerd coach ‘Masterclass in Wonderen’ deze kennis doorgeven en ik sta te trappelen…Want ik heb zo mogen ervaren wat deze training met je doet… En ik gun dat iedereen. Zoals je weet doe ik niets liever dan jou met liefdevolle aandacht de weg naar jezelf terug te laten vinden. Het is mijn levensdoel om jou te hepen bij het (her)ontdekken van je authentieke zelf. Na de tweedaagse ‘Masterclass in Wonderen’ stap je daadwerkelijk een ander leven in. Het is een onomkeerbaar proces dat al de eerste dag van de masterclass in werking wordt gezet.

Transformatieproces
In dit tweedaagse transformatieproces leer je dat alle wonderen in je leven er al zijn, je moet ze alleen weer leren zien. Het is echt jouw weg terug naar een leven vol magie. Door de oefeningen en opdrachten te maken en te leven leer je de meest cruciale overtuigingen over jezelf te herstellen.
Een ‘Masterclass in Wonderen’ is transformerend voor iedereen die graag verandering wil op het gebied van negatief denken en negatief gedrag, moeizame relaties, in het minderwaardig voelen, eenzaamheid, zelfhaat of een gevoel van radeloosheid. Het is ook transformerend als je bijvoorbeeld last hebt van overgewicht, of te kampen hebt met jeugdtrauma’s.

Jouw wonderen
‘Hoe meer liefde je verspreidt, hoe meer liefde je ontvangt’. Maar hoe kom je nu bij jouw liefdesenergie? Jouw wonderen liggen begraven achter je angsten. Achter jezelf te dik of te lelijk vinden, achter jezelf niet goed genoeg vinden, achter je futloosheid en gebrek aan energie. Ze zitten achter jezelf weggeven, achter geen grenzen durven aangeven. Toch zijn jouw wonderen per direct beschikbaar. Het enige dat je daarvoor hoeft op te geven, is de bewuste of onbewuste drang om liefde af te wijzen. Je hebt alles al in je om liefdevol en gelukkig te zijn…De puzzelstukjes liggen alleen een beetje door elkaar. Echt!

Heb je interesse in deze training, dan vertel ik je er graag meer over tijdens een intake-gesprek. Dat kan indien gewenst ook via Skype. Tijdens de intake, die een uur duurt, doen we ook een online Enneagram-test (methode om te bepalen welk persoonlijkheidstype je bent).

De ‘Masterclass in Wonderen’ wordt gegeven in mijn praktijkruimte aan Waeterrijck en duurt beide dagen van 09.30 tot 16.30 uur. De kosten bedragen 499,- euro*. Dit is inclusief intakegesprek van een uur, twee gezonde lunches, thee, fruit, gezonde snacks, werkboek en diploma. Na betaling krijg je van mij vast het e-boek (t.w.v. 19,95) en luisterboek (t.w.v. 17,95) ‘Masterclass in Wonderen; een liefdesreis terug naar jezelf’ kado.*excl. btw

Het originele boek (t.w.v. 24,95) ontvang je tijdens de training, inclusief een speciaal voorwoord van Mabel van den Dungen.

Aanvulling
De opleiding ‘Masterclass in Wonderen’ is voor mij een hele waardevolle aanvulling op mijn werk als coach (naast yoga) waarvan de basis is gelegd tijdens de vierjarige opleiding NLP, Transactionele Analyse en Systematisch Werk en de HBO Registeropleiding Familie-opstellingen (ook 1 op 1).

‘Masterclass in Wonderen’ is ook individueel te volgen tijdens 1 op 1 consulten van 1,5 uur. De kosten hiervan bedragen 179,50 euro per consult.

In overleg kan het ook op andere locaties gegeven worden. Ik werk met kleine groepen zodat je alle aandacht krijgt die je verdient. De groep bestaat uit minimaal drie en maximaal acht personen.

Houd voor de data de agenda op deze site in de gaten of kijk op mijn facebookpagina.